Aloita uusi harrastus – tule mukaan lippukuntaamme!

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, joka tarjoaa paljon mukavaa tekemistä kaikenikäisille. Partiossa seikkaillaan, opitaan uusia taitoja, pidetään hauskaa, solmitaan uusia ystävyyksiä ja koetaan upeita elämyksiä – yhdessä tietenkin! Kuten monissa muissakin harrastuksissa, myös meidän lippukunnassa paras aika aloittaa harrastus on käsillä juuri nyt: ryhmät käynnistyvät elo-syyskuussa. Tule siis mukaan!

Partiotoiminta kannustaa kehittymiseen omana itsenään ja osana ryhmää. Partiossa opitaan ympäristön ja toisten ihmisten huomioimista, erilaisia taitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä vastuunottamista. Partio on kaikille avoin, maailmanlaajuinen harrastus. Mukaan voi tulla kieleen, kulttuuriin, uskontoon ja taustaan katsomatta.

Myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan

Partion voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa ja myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan! Tarjoamme koulutusta, joten aiempaa partiokokemusta ei tarvita. Partiota harrastamalla pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi, liikkumaan luonnossa ja saat hyvää vastapainoa työelämälle. Partiokoulutuksista saa myös opintopisteitä. Partion harrastaminen aikuisena on vapaaehtoistyötä, jolla mahdollistetaan monen lapsen ja nuoren harrastus. Voit itse määritellä kuinka paljon tahdot antaa aikaasi partiolle. Tule kokemaan ja oppimaan uutta – jokaista tarvitaan! Lue lisää aikuisten toiminnasta partiossa.

Ilmoittaudu mukaan toimintaamme

Voit jättää jäsenhakemuksen heti tai kysyä lisää aloitustapahtumassa keskiviikkona 1.9.2021 Halkokaristen Partiotalolla (Vanha Veistämöntie 54) klo 18-20 tai osoitteesta halkokariset@gmail.com.