Uusi lippukunnanjohtaja ja ansioituneita Halkokarisia

Viime sunnuntaina, 21.3.2021 kokousteltiin Partiolippukunta Halkokariset ry:n vuosikokous Teamsissa. Lakia väliaikaisesta poikkaeamisesta yhdistyslaista on jatkettu vuoden 2021 kesäkuun loppuun saakka ja tämä mahdollisti etäkokouksen. Kokous oli historiassaan ensimmäinen etänä järjestetty kokous Halkokaristen yli 60-vuotisen historian aikana!

Kokouksen järjestäytymisen jälkeen hyväksyttiin toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2020 ja myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle ja muille tilivelvolliselle. Sen jälkeen hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021.

Tämän jälkeen päästiinkin kokouksen jännittävimpään osaan eli lippukunnanjohtajan valintaan! Edellinen lippukunnanjohtaja Jani Nissinen esitti uudeksi lippukunnanjohtajaksi Pia Eteläperää ja kokous valitsi yksimielisesti Pian lippukunnanjohtajaksi. Jani toimi lippukunnanjohtajana viimeiset kuusi vuotta, suuri kiitos Janille näistä vuosista! Muut hallitukseen valitut olivat Taneli Salonen ja Anne Takala. Hallituksessa jatkavat Terho Tattari, Heikki Kivi ja Santeri Perälahti.

Kokouksen aikana Heini kiersi palkitsemassa ansioituneita Halkokarisia ja Mira luki perustelut. Mira ja Heini luovuttivat Terholle Pohjantähti-soljen, Tanelille ja Pialle Pohjanmaan Partiolaisten pronssiset ansiomitalit, Pirkolle Collanin soljen sekä Annelle ja Santerille Louhisuden soljet.